Folkeskolen - den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling

D. 6/11/2015


Folkeskolen – den administrative medarbejders faglige og personlige udvikling

 

 

Et årligt træf - udarbejdet i samarbejde med Landsforeningen for skolesekretærer.

 

 

Den 23.11.-25.11.2015

 

Brug 3 dage sammen med andre administrative medarbejdere, koordinatorer og forvaltningsfolk fra hele landet, få ny og aktuel viden, inspiration og værktøjer med hjem til det daglige arbejde og få lejlighed til viden- og erfaringsudveksling. Og muligheder for et godt grin og højt til loftet.

Dette årligt tilbagevendende kursus er et af COK's klassikere - men samtidig videreudvikler vi konstant klassikeren! Aftalen om den nye folkeskolereform, nye tendenser indenfor styring og (uformel) ledelse og et stigende krav om digitalisering, kalder på nytænkning og omstilling i folkeskolen - også for skolens administrative medarbejder. Hvordan ruster du dig til de mange nye opgaver i dagligdagen som administrativ medarbejder på - og omkring - skolen? Hvordan bliver du klædt på til at gå tilbage til din egen skole eller forvaltning, og fortælle om udviklingen indenfor folkeskolen? Hvilken rolle og funktion kan og skal den administrative medarbejder have fremover - set i lyset af en hverdag, hvor spørgsmålene er flere end svarene?

Indbydelse, detaljeret program samt tilmeldingblanket finder du på: http://www.cok.dk/folkeskolen-administrative-medarbejders-faglige-personlige-udvikling

 

 

Venlig hilsen
Gitte H. Jensen

Koordinator
Velfærdsudvikling - styring og innovation

T: 8779 6314
E: ghj@cok.dk

 

COK – Århus, Hedeager 5, 1. sal, 8200 Århus N. Tilbage til oversigten

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Navn er ikke udfyldt korrekt
Email er ikke udfyldt korrekt